From The Blog

Поврзани информации

На superyacht рандеву црна Гора

Пред првата Superyacht Рандеву црна Гора се уште е на неколку месеци, но и Порто црна Гора Брод Меѓународните Медиуми се среќни да објавиме дека 9 од superyacht пријавени за учество во овој настан.

На уникатен настан ќе се одржи на 2 до 5 јули 2015 година во Порто црна Гора и се состои од три дена од денот на забава во живописната Котор Залив, која е вклучена во листата на светското наследство на УНЕСКО.

Има 25 години искуство на овој настан во Монако Superyacht Рандеву црна Гора се подготвува за најдобар случај во својата историја.

Меѓу регистрирани superyacht: Exuma (Phillippe Briand, 50m), Alyssa (Tansu 38.7 м), C-Страна (Feadship, 34.4 м), Galactica (Heesen 50m), Елена (Heesen 47m), Blue Ice (Палмер Џонсон, 45.7 m, Седум Секунди (Tacht Dreamline DL е,26m), Komokwa (Хоризонт Јахти, на 41m) и Ingot (Бургер, 46.6 м) .

Читайте также:  Објавувањето на четвртиот Куп, ЗАБ заедница Пловење-Рус

“Преместувањето на Superyacht Рандеву во Монако ветувања да донесе свежина во традиционални класични. Ние со нетрпение очекуваме да доаѓањето на најлуксузните јахти во светот во црна Гора за да се отвори сезоната на висок стил!” – вели Викторија Lister комерцијален Директор Брод Меѓународните Медиуми.